fbpx
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
pedichiura salon

Sa vorbim despre pedichiura!

Modul in care arati este foarte important. Pedichiura trebuie sa aiba parte de toata atentia ta. Nu trebuie sa uiti ca modul in care arati te reprezinta si, cu cat ai mai multa grija de tine, cu atat vei fi mai multumita de rezultatele obtinute.

O pedichiura este un proces esential pe care trebuie sa il ai in vedere atunci cand vrei sa ai parte de niste unghii superbe. Pedichiura trebuie sa fie realizata cu regularitate, astfel incat tu sa ai de fiecare data niste unghii ingrijite si frumoase.

Care sunt etapele pe care o pedichiura le implica

O pedichiura clasica implica mai multe etape. Specialistul prezent in salon va sti cum sa iti intretina unghiile de la picioare, astfel incat acestea sa arate perfect in orice circumstante.

  • Aburirea picioarelor

Aceasta este o prima etapa care implica aburirea picioarelor in apa fierbinte cu sare de mare sau cu decocturi de ierburi. Temperatura apei trebuie sa fie  confortabila astfel incat tu sa te simti relaxata. De obicei acest proces dureaza in medie in jur de 10-15 minute.

  • Aplicarea unui scrub

Aplicarea unui scrub este o alta etapa importanta. Poti folosi o perie sau o piatra ponce pentru a indeparta stratul cornos de pe picioare. Aceasta procedura poate fi insotita de un masaj astfel incat relaxarea sa fie una la cote maxime.

  • Taierea unghiilor

Taierea unghiilor trebuie sa se realizeze cu multa atentie. Este recomanda ca inainte de toate specialistul sa curete unghiile dupa care le poate da forma, in functie de dorintele tale.

  • Colorarea unghiilor

Aceasta etapa este un foarte importanta. Trebuie sa stii foarte bine care este culoare pe care o doresti sau daca vrei sa ai parte de anumite modele. Cu cat vei fi mai hotarata, cu atat vei avea sanse mai mari de a avea o pedichiura perfecta.

De ce sa mergi la salon pentru realizarea pedichiurii

Ei bine, pedichiura la salon este mult mai calitativa si mai rezistenta. Ai nevoie de cateva clipe de relaxare in care cineva abilitat sa aiba grija de aspectul tau fizic. Unghiile ingrijite ale picioarelor te vor reprezenta si vor spune multe despre tine. In plus, pielea picioarelor este si ea foarte importanta. Cu cat vei avea mai multa grija de ea, cu atat picioarele tale vor arata mai bine.

Masajul pe care specialistii salonului ti-l vor realiza are ca scop relaxarea si ingrijrea ta. In timpul masajului stresul este eliminat complet si te vei bucura de o stare mai buna.

Instaleaza aplicatia Stailer chiar acum

Daca vrei sa ai parte de servicii de pedichiura atunci Stailer este aplicatia ideala pentru tine. Cu Stailer toate grijile tale sunt de domeniul trecutului. Te poti programa la salon de pe o zi pe alta fara nicio problema.

In plus, pe Stailer vei gasi toate saloanele de care esti interesata. Mai mult de atat, vei gasi si fotografii care sa iti faciliteze alegerea si care sa te faca sa ai mai multa incredere in tine si in personalul salonului.

Pedicures are the cure for everything. That’s why they’re called pedi-CURES.

Lasă un comentariu

19 − 5 =

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates

Whoops, you're not connected to Mailchimp. You need to enter a valid Mailchimp API key.